کاشت ناخن

آموزش کاشت ناخن در منزل

آموزش کاشت ناخن در منزل

آموزش کاشت ناخن در منزل

 

 

– کاشت تیپ

– کاشت ژلیکس

توجه داشته باشید که سایر کاشت ها را نیز می توانید در منزل انجام دهید اما این دو روش آسان ترین روش های کاشت هستند و برای افراد مبتدی گزینه مناسبی می باشد.

آموزش کاشت تیپ:

– بستر سازی ناخن:

در تمام روش های کاشت بستر سازی و آماده سازی ناخن از مراحل اولیه است و باید حتما انجام شود. ابتدا کوتیکول های ناخن را با عقب زن چوبی یا فلزی از صدف ناخن جدا کرده و با نیپر آن ها را کوتاه کنید، سپس با سوهان دستی نرم ناخن های خود را سوهان کشی کنید.

بعد از سوهان کشی نوبت بافر است که با آن روی صدف ناخن خراش دهید و با استفاده از پد پنبه ای یا دستمال پودر هایی که در اثر بافر کشی ایجاد شده است را پاک کنید.

تیپ و مواد گذاری:

در مرحله بعد سایز مناسب تیپ ناخن را انتخاب کنید، تیپ مناسب باید کاملا ناخن را کاور کند و بزرگتر یا کوچیک تر از ناخن نباشد. در این مرحله باید کمی چسب به تیپ بزنید و تیپ را روی ناخن بگذارید و چند ثانیه محکم روی ناخن نگه دارید تا کاملا بچسبد پس از چسبیدن تیپ به ناخن با استفاده از کاتر مخصوص ناخن قد ناخن را کوتاه کنید و بعد با سوهان دستی تیپ را به فرم دلخواه در بیاورید، روی تیپ را بافر بکشید تا مواد به تیپ بچسبد، مجدد پودر های اضافه را پاک کنید و صدف ناخن را به ضد قارچ آغشته کنید. پس از ضد قارچ، پرایمر  را به صدف ناخن طبیعی بزنید.

در این مرحله مقداری لیکوئید را در گوده شیشه ای ریخته و قلم پودر را به لیکوئید آغشته کنید. با استفاده از براش مقدار کمی پودر برداشته و از کوتیکول ها مواد گذاری را آغاز کنید و مواد را روی ناخن پخش کنید. توجه داشته باشید در این مرحله از کاشت سرعت مواد گذاری بسیار اهمیت دارد، اگر مواد گذاری طولانی شود مواد خشک می شود و دیگر قابل پخش نخواهد بود.

پس از مواد گذاری زمان دهید تا مواد خشک شود و بعد از خشک شدن با سوهان دستی ناخن را سوهان کشی کنید تا کاشت شما مرتب و یکدست باشد. در مرحله پایانی با استفاده از بافر رد سوهان را از بین ببرید و در آخر با روغن مخصوص روی کوتیکول بزنید، بعد از اتمام کاشت با توجه به سلیقه خود می توانید از لاک ژل یا دیزاین های ناخن بسیار زیادی که در بازار وجود دارد استفاده کنید و جلوه جذابی به ناخن های خود بدهید.

وسایل مورد نیاز برای کاشت تیپ در منزل:

– ضد قارچ:

ضد قارچ در کاشت ناخن برای از بین بردن چربی، آلودگی و رطوبت اضافی از سطح ناخن استفاده می شود.

– عقب زن:

عقب زن برای کنار زدن کوتیکول ها به کار می رود و در دو مدل چوبی و فلزی در بازار موجود است.

– نیپر:

نیپر ابزار مخصوص گرفتن کوتیکول ها است و برای مانیکور و پدیکور و کاشت ناخن استفاده می شود.

– سوهان دستی:

یکی از مراحل مهم مانیکور سوهان کشی است که ناخن ها را مرتب و زیبا می کند، این مرحله با سوهان دستی صورت می گیرد.

– بافر:

بافر ناخن جنس اسفنجی دارد از سوهان ناخن بسیار نرم تر است و برای صاف و درخشان کردن ناخن استفاده می شود.

– تیپ ناخن:

تیپ ناخن قالب پلاستیکی است که به عنوان پایه کاشت استفاده می شود و با چسب مخصوص به صدف ناخن می چسبد و مواد گذاری روی آن انجام می شود.

– چسب تیپ:

چسب مخصوص تیپ، برای چسباندن تیپ به ناخن استفاده می شود و به دلیل سرعت بالا در خشک شدن گزینه بسیار مناسبی برای چسباندن تیپ ها است.

– کاتر ناخن:

کاتر ناخن برای کوتاه کردن تیپ استفاده می شود و کیفیت آن بسیار اهمیت دارد.

– لیکوئید:

لیکوئید محلولی است که پودر کاشت ناخن را در خود حل می کند و با گذاشتن آن روی ناخن عمل کاشت انجام می شود.

– پودر کاشت ناخن:

پودر کاشت ناخن مهم ترین ماده کاشت ناخن است که در رنگ های مختلف موجود است و با لیکوئید ترکیب می شود و روی ناخن گذاشته می شود.

– روغن کوتیکول:

روغن کوتیکول برای مراقبت از ناخن ها است و رطوبت پوست را حفظ می کند.

– قلم کاشت پودر:

قلم مهم ترین ابزار کاشت و طراحی ناخن است و جنس آن بسیار اهمیت دارد و باید حتما موی طبیعی باشد تا مواد بین موهای قلم گیر نکند.

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *