کاشت ناخن

کاشت ناخن در دوران بارداری

کاشت ناخن در دوران بارداری

کاشت ناخن در دوران بارداری

یکی از دغدغه خانم‌های بارداری در خصوص کاشت ناخن در بارداری است که در این مقاله به‌طور کامل به آن می‌پردازیم.

زمان بارداری باید بیش از هر زمان دیگری به عادت‌های خود توجه داشته باشید؛ چرا که برخی از عادت‌های گذشته طی این دوران می‌تواند برای شما مضر باشد.

همچنین برخی از اقدامات زیبایی از جمله کاشت ناخن برای بسیاری از مادران سوال می‌شود که آیا می‌توانند کاشت ناخن در طی بارداری داشته باشند یا خیر.

آیا می‌توان در بارداری کاشت ناخن انجام داد؟

با وجود اینکه بسیاری از خانم‌ها کاشت ناخن در بارداری انجام می‌دهند؛ اما نگرانی‌ها و مشکلات احتمالی طی این دوران وجود دارد که باید به آنها توجه داشته باشید.

یکی از نگرانی و حساسیت‌هایی که در بارداری در رابطه با کاشت وجود دارد، احتمال ایجاد عفونت پوستی است. در حقیقت این احتمال وجود دارد که در سالن‌های زیبایی از تجهیزاتی استفاده کنند به خوبی تمیز نشده باشد؛ بنابراین باید به سالنی مراجعه کنید که کاملا بهداشت رعایت شده باشد.

مورد دیگری که وجود دارد برخی از مواد شیمیایی در لاک ناخن و پاک‌کننده‌های ناخن می‌تواند برای جنین در حال رشد سمی باشد؛ بنابراین حتما با پزشک مشورت داشته باشید.

به‌طور کلی توصیه ما به شما این است که مانیکور ناخن‌ها و سوهان کشی را در خانه انجام دهید و از مواد شیمیایی از جمله لاک استفاده نکنید.

علاوه بر این برخی بر این باورند که نقاطی در دست و پا وجود دارد که فشار بر این نقاط می‌تواند منجر به زایمان زودرس شود با این حال از نظر علمی به‌طور کامل اثبات نشده است. در نهایت برای تصمیم‌گیری نهایی حتما با پزشک معالج خود مشورت داشته باشید.

بارداری1

 

لاک ناخن بی خطر در بارداری

با شناسایی مواد شیمیایی پرخطر می‌توانید از خرید لاک‌هایی که حاوی مواد پرخطر هستند، خودداری کنید. این موارد به شرح زیر است:

  • تولوئن
  • ترت بوتیل هیدروپراکسید
  • پارابن
  • کافور
  • اتیل توزیلامید
  • دی بوتیل فتالات
  • فرمالدئید و رزین فرمالدئید
  • تولوئن
  • تری فنیل فسفات
  • زایلن

این ۱۰ ماده شیمیایی باعث مشکلاتی از جمله سرگیجه، حالت تهوع، سرگیجه، آسیب کبدی، اختلالات هورمونی، تشنج و سردرد در بارداری می‌شوند.

همچنین باید به عبارت‌هایی non-toxic (غیر سمی) water-based (بر پایه آب) هنگام خرید توجه داشته باشید، آنها موارد بی‌خطری هستند.

همچنین لاک‌هایی که مختص کودکان تولید شده‌اند، می‌تواند گزینه ایمنی برای استفاده در بارداری نیز باشد.

خطرات احتمالی کاشت ناخن در بارداری

مهم‌ترین خطری که در خصوص کاشت ناخن وجود دارد این است که طی طولانی مدت در معرض بخار و هوای ناشی از موادی که استفاده می‌شود، قرار می‌گیرید.

این مواد بخارهایی را تولید می‌کند که بیشتر خانم‌های باردار به آن حساس‌اند و منجر به حالت تهوع می‌شود. حتی در برخی از افراد سقط جنین را به همراه داشته است.

از دیگر اثرات آن می‌توان به تجمع باکتری یا عفونت قارچی در اطراف ناحیه ناخن اشاره کرد و در نهایت امکان ایجاد آلرژی وجود دارد

بارداری2

 

نکات مهمی که باید هنگام کاشت ناخن در بارداری رعایت کنید

اگر قصد انجام این اقدام زیبایی را با اجازه پزشک خود دارید، باید مکانی که کاشت انجام می‌شود همراه با تهویه مناسب باشد تا استنشاق این مواد به حداقل برسد.

در حقیقت بسیاری از ترکیبات لاک حاوی ترکیبات آلی هستند که بسیار نگران‌کننده است؛ اما معمولا در هوای آزاد تبخیر می‌شود، به همین جهت وجود تهویه کافی بسیار پر اهمیت است. در صورت امکان در کنار پنکه یا پنجره باز بنشینید تا از هرگونه عوارض احتمالی جلوگیری شود.

در صورت عفونت یا بریدگی در اطراف انگشتان باید وقت خود را برای کاشت به زمان دیگری موکول کنید؛ چرا که در این صورت امکان ورود مواد شیمیایی به جریان خون وجود دارد.

همانطور که می‌دانید شما خون خود را با جنین به اشتراک می‌گذارید، در نهایت مواد شیمیایی به راحتی از طریق جفت به جنین می‌رسد.

بارداری3

نکات مهمی که باید هنگام برداشتن کاشت ناخن توجه داشته باشید

برخی از خانم‌ها هنگام بارداری قصد برداشتن ناخن‌های کاشته شده دارند، در این مورد نیز باید به اقدامات احتیاطی توجه داشته باشید.

برای برداشتن ناخن از ماده شیمیایی به نام استون استفاده می‌شود که باید حدود ۲۰ دقیقه این ماده شیمیایی روی پوست شما باقی بماند.

با وجود اینکه آسیب به مادر و جنین بسیار کم است؛ اما به هر حال باید نکات ایمنی مراقبت‌های ناخنی را رعایت کنید و در یک جایگاهی با تهویه مناسب باشید و دستان خود را پس از اتمام کار کاملا بشویید.

نکات مهم برای افرادی که در سالن زیبایی مشغول به کارند

گاهی اوقات بحث تنها کاشت ناخن در بارداری نیست، برخی از خانم‌های بارداری در این زمینه مشغول به کارند. اگر شما به‌طور مداوم با این مواد در کار خود سر و کار دارید، مهم‌ترین مسئله‌ این است که سلامت خود و جنین را به خطر نیندازید.

از آنجایی که روزانه از این مواد برای مشتریان خود استفاده می‌کنید، طبیعتا همیشه در حال استنشاق بخار ناشی از این مواد هستید.

گاهی اوقات بخار این مواد می‌تواند به‌قدری خطرناک باشد که خطراتی از جمله نقص مادرزادی و حتی سقط جنین را به همراه دارد.

سعی کنید از قرار گرفتن در معرض این موارد طی طولانی مدت خودداری کنید. توصیه ما به شما این است که طی این مدت کمتر کار کنید یا فعالیت خود را به حداقل برسانید.

در صورتی که مجبور به کار بودید، به این موارد توجه داشته باشید:

  • همیشه از ماسک استفاده کنید.
  • حتما نزدیک به پنجره کار کنید.
  • به‌طور مداوم استراحت در هوای تازه داشته باشید.
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *